Reklamní a pracovní textil

Adler Label Free

Adler Label Free je oblečení bez etikety s minimalistickým designem, které si můžete naprosto přizpůsobit k obrazu svému

Pokud potřebujete firemní oblečení, které na sobě neponese nic kromě vašeho potisku – pak je Label Free od Adleru to pravé! Oblečení nese pouze zákonem stanovenou etiketu velikosti a důležitých informací. Ovšem nenajdete zde žádné označení, že produkt je od značky Malfini. Produkty Label Free jsou navíc velmi minimalistické a pohodlné a můžete si je potisknout čím jen budete chtít (např.: logem, sloganem firmy nebo vzorem.)

Adler Label Free Pánské Tričko

Pánské tričko Label Free od Adleru je navrženo s důrazem na komfort a volnost pohybu, nabízí spoustu barevných variant a možnost vlastního potisku.

Adler Label Free Dámské Tričko

Dámské Adler Label Free tričko zdůrazňuje pohodlí a bez etiket jako své hlavní priority. Díky široké škále barevných variant a možnosti vlastního potisku můžete vyjádřit svou individualitu a přizpůsobit tričko podle stylu vaší společnosti.

Adler Label Free Pánská Mikina

Adler Label Free pánská mikina kombinuje důraz na pohodlí bez etiket. S možností vlastního potisku a širokou škálou barevných variant nabízí jedinečnou personalizaci, která odpovídá vašemu firemnímu stylu.

Adler Label Free Dámská Mikina

Adler Label Free dámská mikina je navržena s důrazem na komfort a volnost pohybu, nabízí široký výběr barevných variant a možnost vlastního potisku, která umožňuje personalizovat váš outfit podle vašich preferencí.

Partneři

Zimní oblečení za štědré ceny